Prvi dio priprema Tigrovi su odradili u Karlovcu tijekom lipnja i srpnja.
Krajem srpnja Matej Medved i Leon Mušnjak sudjelovali su na međunarodnom kampu u Splitu na kojem je jedan od trenera bio Alistair Overeem. Uz nadzor Marka Žaje i cijelog tima iz Nizozemske, dva dana se trenirali 28. I 29. Srpnja po tri treninga. Uz Mušnjaka i Medveda, u Splitu su još bili boksač Tigra Klevis Šehu i Marko Mikšić, aktualni prvak Hrvatske u kick lightu.
Nakon Splita na pripreme u specijalizirani kamp u Mađarsku, u grad Csongrad krenula je ekipa mlađih kadeta i kadeta u disciplini Point fighting i to Niko Vrbanić, Iva Vrbanić, Ivano Anzić, Ivano Smetko, Leonarda Vrbanić, Ana Jović, Petra Žmirić, Margareta Mušnjak, Roka Puljak i Lara Mihalić. Pripreme su trajale od 01.- 07. Kolovoza, nakon čega se prvi dio tima vratio u Karlovac. Drugi dio tima koji radi ringovne discipline na pripremama je bio od 08.- 15. kolovoza i to u sastavu Roka Puljak, Larisa Velović, Matej Medved, Klevis Šehu, Mile Kirin, Leon Mušnjak, Jakov Joha, Dominik Magličić, Dominik Pogačić, Domagoj Mlinarić i Vito Busak.
Pripreme je vodio međunarodni tim stručnjaka iz područja boksa i kickboxinga, među kojima je bio i glavni trener Tigra Zoran Cicvara.
Nakon završenih specijalistički priprema pred Larom Mihalić je nastup na Svjetskom seniorskim prvenstvu u Italiji, gradu Jesolu u studenom mjesecu, a prije toga na Europskom kadetskom i juniorskom prvenstvu u listopadu u Budvi nastupaju u juniori a Lara Mihalić i kadeti a Roka Puljak u disciplinama Point fighting i kick light, te vjerojatno Leon Mušnjak i Matej Medved u ringu u mlađim juniorima, u disciplini Low kick.
Prije nastupa na prvenstvima, Tigrove očekuje niz pripremnih turnira u Hrvatskoj i inozemstvu, a serija počinje u Zaboku 04.09, zatim se ide na Svjetski kup u Budimpeštu 16.-19. 09. i na kraju u Tešanj i Slunj 25.09.2021.

Ukoliko nastavljate koristiti web stranicu, smatramo da pristajete na korištenje kolačića. više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close